O podjetju

Podjetje Borger-Gremo d.o.o. je bilo ustanovljeno po dolgoletnem sodelovanju dveh uspešnih podjetij z več kot 20-letno tradicijo, podjetja Borger d.o.o. in podjetja Gremo d.o.o., ki sta se leta 2008 povezali z namenom izboljšati in razširiti ponujene storitve.

Podjetje Borger d.o.o., je bilo ustanovljeno leta 1993, kot eden prvih selitvenih servisov v Sloveniji, ki je kmalu postal največji in najuglednejši selitveni servis v Sloveniji. Poleg selitev je podjetje ves čas opravljalo tudi prevoze tovora.

Podjetje Gremo d.o.o. je že v zgodnjih devedesetih letih postavilo temelje kakovostnih zasebnih prevozov oseb, najemov vseh vrst vozil in organizacije izletov ter potovanj, z bogatim in modernim voznim parkom.

Z združenimi močmi podjetje Borger-Gremo d.o.o. uspešno in predano pokriva storitve selitev, najema vozil, prevoza oseb in tovora, organizacije potovanj in izletov ter povezanih logističnih dejavnosti.

Leta 2014 je bilo podjetje Borger-Gremo d.o.o. uvrščeno na seznam nagrajencev Gazela Slovenije 2014, kot eno najuspešnejših in najhitreje rastočih podjetij v obdobju od leta 2008 do 2013.

Naše poslanstvo je zagotoviti strankam visoko kakovostne storitve, prilagojene njihovim željam in potrebam.