Prevozi oseb

Za manjše in večje skupine organiziramo prevoze s sodobnimi, varnimi in udobnimi vozili. Manjše skupine s potniškimi kombiji različnih kategorij (turistični, komfortni in luksuzni) ter večje skupine z avtobusi. Na voljo so 16, 23, 30, 49 ter 51 sedežni avtobusi. Prevoze organiziramo tudi za individualne potnike. Potnike odpeljemo do bližnjih letališč, po Sloveniji ali v tujino.

Organiziramo prevoze:

  • na in iz bližnjih letališč, pristanišč, avtobusnih postaj
  • na potovanja in izlete po Sloveniji in v tujino
  • na športne in kulturne ter zasebne prireditve
  • za športna in kulturna društva (tekmovanja, prireditve, gostovanja…)
  • za team building-e

Licencirani vozniki z dolgoletnimi izkušnjami, dobrim poznavanjem krajev v Sloveniji in tujini ter znanjem tujih jezikov vas udobno pripeljejo na želeno destinacijo.

Avtobusni prevoz


Avtobus - 50 sedežev

Scania Touring
50 50

Avtobus - 30 sedežev

30 30

Minibus - 23 sedežev

Mercedes Benz Sprinter 519
23 23

Minibus - 16 sedežev

Mercedes-Benz V
16 16

Prevoz s potniškim kombijem


Turistični kombi

Renault Trafic
9 9 7,5L / 100km

Peugeot Expert

Peugeot Expert
9 9 8L / 100km

Opel Vivaro L2H1

Opel Vivaro L2H1
9 9 7,5L / 100km

Prevoz z osebnim vozilom


Za zahtevnejše stranke ponujamo prevoze z luksuznimi vozili z nadstandardno opremo, ki nudijo maksimalno udobje in varnost za potnike ter sproščeno vožnjo. Naši profesionalni vozniki z znanjem angleščine in poslovnega bontona zagotavljajo visoko raven uslug. Nudimo osebna luksuzna vozila prestižnih znamk BMW, VW in Mercedes-Benz za posamezne potnike ali luksuzne kombije za manjše skupine potnikov.

Prevoz z luksuznim vozilom


Ponujamo prevoze z luksuznimi vozili z nadstandardno opremo, ki nudijo maksimalno udobje in varnost za potnike ter sproščeno vožnjo. Naši profesionalni vozniki z znanjem angleščine in poslovnega bontona zagotavljajo visoko raven uslug. Nudimo osebna luksuzna vozila prestižnih znamk BMW, VW in Mercedes-Benz za posamezne potnike ali luksuzne kombije za manjše skupine potnikov.

Prevoz z VIP vozili priporočamo za posebne osebne dogodke, pomembne poslovne poti, za prevoz pomembnih poslovnih partnerjev ali za protokolarne namene.

Volkswagen Multivan

Volkswagen Multivan
7 7 8.5L / 100km

Mercedes-Benz V razred

Mercedes-Benz V razred
8 8 8,5L / 100km

Volkswagen Caravelle

Volkswagen Caravelle
8 8 8L / 100km